ГоловнаТехноGoogle представила функцію смарт-підключення бездротових навушників

Google представила функцію смарт-підключення бездротових навушників

Інженери Google зробили експлуатацію TWS-навушників у тандемі з Android-пристроями набагато зручніше.

Pixel Buds Pro, які з’являться у продажу наступного тижня, здатні визначати пріоритетність звуків, що генеруються гаджетами, з метою автоматичного перемикання між ними.

Подробиці

Якщо покласти навушники поруч зі смартфоном, то вони підключатимуться до нього автоматично за допомогою функції Fast Pair. Вона була запроваджена Google досить давно.

Якщо у розпорядженні користувача кілька Android-пристроїв, підключати навушники до них необхідно вручну. Зробити це можна в установках Bluetooth. Інженери Google автоматизували цей процес.

Pixel Buds ProЯкщо під час перегляду фільму на планшетному ПК з підключеними Pixel Buds Pro пролунає телефонний дзвінок, то він буде поставлений на паузу. При цьому навушники автоматично перемикатимуться на смартфон.

Після закінчення розмови навушники перемикатимуться на планшет, після чого відтворення фільму продовжиться.

Для реалізації функції автоматичного перемикання навушників інженерам Google довелося розробити систему ранжування важливості звуків. Наприклад, у разі надходження на смартфон звичайного повідомлення навушники на нього не перемикатимуться.

В Google усвідомлюють, що пріоритети у всіх різні. У зв’язку з цим користувачам було надано можливість контролю над підключенням навушників. Вони можуть перемикати їх на вихідний пристрій за допомогою спеціального повідомлення.

Незабаром функцію перемикання звуку почнуть підтримувати навушники JBL та Sony.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...