ГоловнаТехноXiaomi показала восьмирічний смартфон з нержавіючої сталі, продаж якого перевищив 10 млн

Xiaomi показала восьмирічний смартфон з нержавіючої сталі, продаж якого перевищив 10 млн

Цього ж дня, але 8 років тому, Xiaomi Mi 4 дебютував у Китаї з корпусом з нержавіючої сталі 304, і це принесло компанії велику кількість продажів за ці роки.

Подробиці

Xiaomi вдалося продати не менше 10 мільйонів одиниць Mi 4 і він став одним з смартфонів компанії, що найбільше продаються, незважаючи на досить складний виробничий процес.

Як докладно розповіла Xiaomi в той час, виробництво Xiaomi Mi 4 включало до 193 різних процесів різання і полірування, щоб отримати корпус, повністю виготовлений з нержавіючої сталі марки 304. Крім того, для досягнення цих численних виробничих процесів, фірма використовувала в цілому 8 різних верстатів.

Якщо згадати, Xiaomi Mi 4 виділявся не тільки своїм корпусом з нержавіючої сталі, але й наявністю 5-дюймового IPS-екрана з роздільною здатністю FHD.

Xiaomi Mi 4

У нього був процесор Snapdragon 801, який за замовчуванням використовує операційну систему на базі Android 4.4 KitKat. До цього – основна камера на 13 Мп, здатна записувати відео з роздільною здатністю 4К.

Насамперед це цікавий смартфон, який пробуджує ностальгію за тими золотими роками Xiaomi. У той час компанія була не така популярна, але вже дивувала кожним новим смартфоном завдяки чудовій якості та доступним цінам своєї продукції.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...