ГоловнаВійськові технологіїТегеран готовий постачати безпілотники «дружнім країнам»

Тегеран готовий постачати безпілотники «дружнім країнам»

Мало хто знає, що на озброєнні іранської армії перебуває безліч БПЛА різних класів. У цьому відношені вона займає лідируючі позиції серед армій країн світу.

Офіційний Тегеран готовий постачати безпілотні системи своїм партнерам. Про це в інтерв’ю кореспондентові Tasnim-News заявив Кіомарс Хейдарі, командувач сухопутних сил Ірану.

Подробиці

За словами генерала, збройні сили Ірану мають у своєму розпорядженні сучасні БПЛА, які використовуються для ведення транскордонної розвідки та завдання ударів по наземних цілях. Хейдарі підкреслив, що Іран готовий постачати військові дрони «дружнім країнам».

Іранські дрониРаніше американська розвідка повідомила, що протягом останніх кількох місяців делегація з Російської Федерації двічі відвідувала розташований у центральній частині Ірану аеродром із метою огляду бойових безпілотників.

Кремль хоче придбати кілька сотень літальних апаратів для використання у війні проти нашої країни.

У Тегерані стверджують, що російська армія не отримувала жодної зброї від Ірану. Більш того, іранська влада виступає проти ескалації конфлікту.

Іранські дрониЦього тижня у Тегерані побував Володимир Путін. Ходили чутки, що він вирішив особисто домовитися про постачання бойових дронів.

Американська розвідка стверджує, що ознаки передачі російської армії іранських дронів відсутні. Найімовірніше, що господареві Кремля було відмовлено у постачаннях БПЛА.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...