ГоловнаТехноMoto Edge X30 Pro: перший смартфон із 200 Мп камерою

Moto Edge X30 Pro: перший смартфон із 200 Мп камерою

“Моторола” готується до виведення на ринок нового смартфона преміум-класу Edge X30 Pro. У рамках підігріву інтересу публіки до новинки, представник компанії-розробника показав результат роботи камери пристрою.

Подробиці

З опублікованого користувачем Weibo під ніком «Казковий джин» опису випливає, що пристрій отримає гігантський сенсор роздільною здатністю 200 Мп виробництва «Самсунг». Назва датчика – ISOCELL HP1.

 

Представитель Lenovo поделился фотографией, сделанной 200-мегапиксельной камерой Moto Edge X30 Pro

Автором міні-сенсації, який сховався під прізвиськом казкового виконавця бажань, виявився голова китайського підрозділу мобільного бізнесу «Леново» Чень Цзінь. На опублікованому ним знімку красується букет квітів, «прикрашений» коментарем наступного змісту:

«Промислова практика така, що телефони в режимі автоматичної фотозйомки виводять фотографії шляхом об’єднання пікселів: 50 млн крапок – це 4 в 1, а 100 млн – 9 в 1. В результаті виходять фотографії рівня 12 Мп.

Ми вважаємо, що деталі картинки заслуговують особливої уваги.

Саме тому 200-мегапіксельна камера Moto X30 Pro з новим (і самостійно розробленим нами) режимом Intelligent High Resolution може виводити 50-мегапіксельні високоточні зображення в авторежимі, що і є метою високої роздільної здатності пікселів».

 

Представитель Lenovo поделился фотографией, сделанной 200-мегапиксельной камерой Moto Edge X30 Pro

Разом із преміальною камерою нове творіння «Мотороли» отримає топовий чіпсет SD 8 Plus Gen 1.

Із попередніх витоків випливає, що перспективний девайс оснащеный AMOLED-панеллю 6,73” з високою частотою оновлення до 144 Гц включно та HDR10+. За автономність пристрою відповідає батарея на 4500 мА/год., а за швидкість зарядки – адаптер на 125W.

До 200-мегапіксельного головного сенсора додаються «ультраширик» на 50 Мп та телефотомодуль на 12 Мп. За якість селфі відповідає датчик з представницькою роздільною здатністю 60 Мп.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно