ГоловнаТехноОпубліковано фотографію, зняту за допомогою смартфона з 200 МП камерою

Опубліковано фотографію, зняту за допомогою смартфона з 200 МП камерою

Бренд Moto, що належить китайському вендору Lenovo, оприлюднив фотознімок, зроблений за допомогою Edge X30 Pro. Він є першим на планеті гаджетом із 200 МП камерою. Офіційна прем’єра нового флагмана від Moto відбудеться до кінця липня.

Подробиці

Як основний модуль у смартфоні використовується датчик ISOCELL HP1 виробництва Samsung. Його роздільна здатність становить 200 МП. Завдяки бінінгу камера нового флагмана Moto може робити знімки з роздільною здатністю 12,5 та 50 МП.

Оприлюднений виробником знімок має роздільну здатність 50 МП. Його було знято з використанням бінінгу. Це дозволило вмістити чотири пікселі в один.

Знімки робляться Edge X30 Pro з роздільною здатністю 6144 x 8192p. «Вага» одного такого фото становить 13,1 МБ.

Знімок, зроблений на 200 МП камеру смартфона Moto Edge X30 Pro

Крім 200 МП датчика, новий смартфон отримав “ширик” на 50 МП, а також “телевік” на 12 МП.

Роздільна здатність селфі-камери дорівнює 60 МП. Ходили чутки, що новий флагман від Moto отримав дисплей FHD+ з POLED-матрицею діагоналлю 6,7′.

Частота оновлення картинки сягає 144 Гц. Як апаратна основа в новинці використовується Snapdragon 8+ Gen 1. Про вартість пристрою нічого не повідомляється.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...