Техно

Як налаштувати фон клавіатури у смартфонах Xiaomi за допомогою будь-якого зображення

Програма Google Gboard дозволяє налаштувати фон клавіатури Xiaomi/Redmi/POCO на будь-яке збережене у телефоні зображення. Це простий трюк дозволить надати клавіатурі індивідуальність, ексклюзивність, привабливість та неповторність.

Подробиці

У меню налаштувань Gboard можна активувати автоматичну перевірку орфографії, увімкнути голосове диктування, налаштувати параметри клавіатури та змінити фон за клавішами за допомогою будь-яких зображень, що є у сховищі вашого пристрою (галереї, «Гугл Фото» тощо).

Як налаштувати фон клавіатури Xiaomi/Redmi/POCO

  1. Потягнути вниз клавіатуру Gboard у будь-якій програмі.
  2. Клікнути на піктограму налаштувань у верхній частині клавіатури.
  3. Перейти в “Теми” і вибрати будь-який з наявних всередині варіантів («Мої теми», «За замовчуванням», «Система», «Кольори», «Пейзажі», «Світлий градієнт» та «Темний градієнт»). У кожному з них є кнопка “Показати більше”, щоб переглянути інші.
  4. Виберіть варіант, що сподобався, і натисніть “Застосувати”.
  5. Якщо ви хочете використати збережені в телефоні зображення як фон клавіатури, поверніться до набору “Мої теми” і натисніть на значок “Додати”.

 

Після цього програма повернеться до недавніх файлів. Тут ви можете вибрати будь-яке зображення на свій смак. Більше того, у вас з’явиться можливість переміщатися між Google-Диском, файловим менеджером, галереєю і Google-Фото. Виберіть оптимальну, на вашу думку, картинку і клацніть по ній.

Интересное:

Потім помістіть зображення у рамку поля, що відкрилося (для збільшення/зменшення картинки достатньо зробити розбіжний/східний жест щипка). Для завершення процесу потрібно відрегулювати яскравість фону та натиснути “Готово”.

 

Gboard поцікавиться, чи ви хочете застосувати межі до клавіш разом з новим фоном. Якщо відповідь “Так”, скористайтеся відповідним перемикачем.

Клавіатура Google також дозволяє переключатися між мовами в режимі реального часу. Покрокова інструкція наведена в нашому матеріалі.

Понад те, в Gboard є маса різних «примочок». Ознайомитись з деякими з них можна тут.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024