ГоловнаТехноXiaomi випустила бюджетну камеру відеоспостереження з роздільною здатністю 2K

Xiaomi випустила бюджетну камеру відеоспостереження з роздільною здатністю 2K

Xiaomi Mi Camera 2K Magnetic Mount – це назва однієї з останніх камер спостереження, випущених Xiaomi. Вона не тільки забезпечує додаткову безпеку в будинку, але й чудову якість зображення за дуже низькою ціною.

Подробиці

За 19,90 євро її можна купити в Європі та використовувати для підвищення безпеки вашого будинку, або для того, щоб тримати вашого вихованця під контролем, або як камеру стеження за дітьми.

Ця камера, здатна робити знімки з кутом огляду до 125 º. Крім того, її об’єктив досягає роздільної здатності 2304 × 1296 пікселів (2K). Це забезпечує кращу якість, ніж його попередня модель.

Камера 2K Magnetic Mount

Ця недорога камера спостереження, яку пропонує нам Xiaomi, дозволяє робити записи на microSD або безпосередньо у хмарі, запускати двосторонні дзвінки або навіть інтелектуально виявляти рухи.

Нова камера

Камеру можна підключити до нашого смартфону або до розумного годинника Xiaomi Mi. Вона підтримує з’єднання WiFi 802.11b/g/n та запис відео у кодуванні H.265.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...