ГоловнаТехноPOCO X4 GT 5G: дизайн, технічні характеристики та дата презентації бюджетного суб-флагмана

POCO X4 GT 5G: дизайн, технічні характеристики та дата презентації бюджетного суб-флагмана

Компанія «Поко» готується до виведення на ринок свого нового дітища – смартфона POCO X4 GT, що є ребрендинговою версією презентованого в травні для китайського ринку «Редмі Note 11T Pro». Орієнтовна дата презентації – 23 червня. За 4 дні до глобальної прем’єри відомі майже всі характеристики та можливості пристрою. Про них і поговоримо у цьому огляді.

Дизайн та дисплей

З рендерів, що просочилися в Мережу, випливає, що задня панель і грані нового учасника ринку трохи вигнуті. Передня панель «прикрашена» видатним «підборіддям» і облямована тонкими рамками. Місце розташування регулятора гучності та клавіші живлення – права грань. Камера з трьома датчиками та парою модулів світлодіодного спалаху виконана у формі прямокутника.

POCO X4 GT 5G: дизайн, камера, технічні характеристики, дата презентації та інші подробиці

З оприлюднених на момент написання матеріалу витоків випливає, що девайс обладнаний рідкокристалічною FullHD Plus-панеллю на 6,6″, може похвалитися високою (до 144 Hz) частотою оновлення, яскравістю 650 ніт та ультраміцним склом Gorilla Glass 5.

Технічні характеристики

За функціональність X4 GT, ймовірно, відповідатиме медіатеківський набір мікросхем Dimensity 8100, “посилений” процесором для якісної графіки Mali-G610 MC6. Базова конфігурація пам’яті – 8/256 Гб.

Високоємна батарея на 5080 мАч повинна забезпечити гідну автономність, а адаптер на 67W – можливість наповнювати акумулятор необхідною для роботи енергією в стислий термін.

Також апарату пророкують роботу від Android 12 з поковською версією MIUI 13.

Камера

Оптика X4 GT буде повністю або майже аналогічною оптиці “Редмі Note 11T Pro” (датчики на 64/8/2 Мп в основній камері і 20 Мп – в селфі-камері, що розташована спереду). Деякі інсайдери пророкують моделі POCO головний модуль з меншою роздільною здатністю (48 Мп замість 64 Мп).

Інформації про ціну та регіони продажу поки що немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...