Техно

Viber запустив листівки для тат під час війни

Завтра, 19 червня, весь світ відзначатиме День батька. Viber в Україні пропонує скористатися приводом та підтримати батьків, які зараз не поряд, за допомогою зворушливих листівок та стікерів.

Подробиці

Кожна листівка та стікер – це сертифікат на те, що не купиш за гроші: наприклад, обіцянку приїхати в гості, послухати в машині пісні, які поставить тато, а ще – сертифікат на обійми, визнання, що батько має рацію, обіцянку прислухатися до порад та і т.д. Viber пропонує посилати татам листівки та стікери про ці та інші сімейні речі, на які діти зазвичай не погоджуються, але зараз, під час війни нудьгують за ними і чекають зустрічі та розмов з батьками.

За словами представника топ-менеджменту Viber Атанаса Райкова, завдяки наданому месенджером якісного зв’язку, українські сім’ї можуть підтримувати спілкування з татами, що перебувають за сотні кілометрів від будинку.

Интересное:

Надіслати слова підтримки батькові можна безпосередньо через «Вайбер», завантаживши стікерпак (https://stickers.viber.com/pages/fathers_day) та листівки (https://viber.com/monthoflove, в боті потрібно вибрати День батька).

Інструкції та посилання є на сайті проекту: https://lp.viber.com/fathers_day.

“Вайбером” користуються понад 98% українських власників смартфонів. Команда месенджера збирає історії сімейних чатів українців, щоб продовжувати проект підтримки батьків та ділитися цими історіями у майбутньому. Приєднатися до ініціативи та надіслати скріншоти листування з батьками можна на пошту stories_ru@viber.com.

Последние новости:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International…

08.05.2024

В Сети появилась первая информация о смартфонах серии iPhone 17

Сеть приросла информацией о перспективном iPhone 17. Перечисленные ниже сведения предоставлены аналитиком корпорации Haitong International…

08.05.2024

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого…

08.05.2024

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4…

08.05.2024

Xiaomi скоро представит Mix Fold 4 и Mix Flip: основные обновления

«Сяоми» планирует выпустить новые модели складных смартфонов в этом году. Речь идет о «раскладушках» Mix…

08.05.2024

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту в червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, зокрема завдяки…

08.05.2024