ГоловнаТехноНазвано смартфони Redmi, які "б'ють рекорди продажів" у Китаї

Названо смартфони Redmi, які “б’ють рекорди продажів” у Китаї

Нещодавно презентований у Китаї смартфон «Редмі Note 11T Pro» та його варіація Plus розлітаються на домашньому ринку подібно до «гарячих пончиків». Про ажіотажний попит на девайси у Піднебесній повідомляє XiaomiUI.

Подробиці

За словами журналістів видання, кількість проданих всього за 1 годину девайсів «перевалила» за 270 000. Причина такого вражаючого результату – вдала піар-компанія виробника, який зумів переконати публіку у видатних геймерських якостях пристрою, що досягаються за рахунок найпотужнішого чіпсету Dimensity 8100 5G.

Про вражаючу статистику продажів журналісти інформресурсу дізналися з хвалебної оповіді гендиректора «Редмі» Лу Вейбіна на платформі «Вейбо».

Базова версія Note 11T Pro та покращений варіант Note 11T Pro+, поряд зі згаданим вище процесором компанії «МедіаТек», оснащені РК-дисплеєм 6,67”, підтримують високу частоту оновлення 144 Гц, мають потрійну систему основної камери з датчиками роздільною здатністю 64/8/ 2 Мп та можуть похвалитися рейтинговою оцінкою «А+» за версією DisplayMate A+.

Основна різниця між девайсами – у ємності батареї та потужності швидкої зарядки (4400 мА/год. та 120W у версії зі знаком «+» проти 5080 мА/год та 67W у варіанта в базовому виконанні).

І той, і інший смартфон захищені від впливу рідини за протоколом IP53 та обладнані стандартними нішами для навушників, зазначається у публікації.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...