Техно

Маск готовий розблокувати Трампа у Twitter

Ілон Маск, який інвестував у Twitter $44 млрд і нині є єдиним власником соцмережі, шкодує про видалення колишніми власниками акаунта Дональда Трампа. Відповідну заяву бізнесмен озвучив під час розмови з репортерами Financial Times.

Подробиці

– Я б зняв заборону, – зазначив Маск під час сеансу відеозв’язку.

Власник «Твіттера», «Тесли», «Старлінка» та «СпейсІкс» позиціонує себе, як прихильника абсолютної свободи слова. Так, бізнесмен відмовився запроваджувати заборони на доступ російських медіа до подарованого Україні супутникового інтернету.

Реакція Трампа на озвучений Маском меседж поки невідома, проте раніше екс-президент США виключав можливість повернення свого акаунта в соцмережу, що його забанила.

Интересное:

Зазначимо, що саме завдяки «Твіттеру» Трамп свого часу виграв президентські перегони, завоювавши прихильність виборців лаконічними твітами на злободенні теми.

Офіційна причина блокування облікового запису політика – підтримка заворушень під стінами Капітолію після сумнівної перемоги чинного президента Байдена на останніх виборах глави Сполучених Штатів. На момент оголошення рішення кількість підписників Трампа у «Твіттері» наближалася до 89 мільйонів.

У відповідь Трамп створив свою мережу Truth Social. Про зміст першого поста екс-президента на майданчику, що належить йому, можна почитати в нашому матеріалі.

Последние новости:

Стартап із Каліфорнії готовий поставити Україні передову лінійку озброєних БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсував запуск передового сімейства безпілотних літальних апаратів для зміцнення обороноздатності України. Нова…

04.05.2024

Стартап из Калифорнии готов поставить Украине передовую линейку вооруженных БПЛА

Стартап Feloni Aero анонсировал запуск передового семейства беспилотных летательных аппаратов для укрепления обороноспособности Украины. Новая…

04.05.2024

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці…

04.05.2024

POCO F6 теперь готов к глобальной премьере: характеристики экрана, батареи и процессора

POCO F6 готов к официальному запуску после получения последней сертификации, подтверждающей характеристики устройства. Подробности Новая…

04.05.2024

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024