ГоловнаТехноВиробник дронів DJI заявив про тимчасове припинення діяльності в Україні та РФ

Виробник дронів DJI заявив про тимчасове припинення діяльності в Україні та РФ

Китайська компанія DJI, яка постачає безпілотники військовим РФ та України, анонсувала припинення роботи на обох ринках. Цей захід є вимушеним і носить тимчасовий характер, зазначається в розісланому обом сторонам повідомленні.

Подробиці

Як причину заморожування діяльності виробник зазначив якусь «внутрішню переоцінку» роботи в окремих юрисдикціях. На час проведення відповідної перевірки бізнес-активність виробника дронів у РФ та Україні буде зведена до нуля.

Тим не менш, взаємодія DJI з контрагентами та іншими «зацікавленими сторонами» продовжиться. У рамках зазначеної комунікації партнери отримають вичерпні відповіді щодо причин згортання бізнес-активності у «постраждалих регіонах».

Зазначимо, що з грудня 2021 року китайський розробник безпілотників перебуває в «чорному списку» інвестицій Сполучених Штатів.

Додамо, що кілька годин тому стало відомо про офіційне повідомлення «Газпрому» про припинення з сьогоднішнього дня постачання природного газу до Болгарії та Польщі. Офіційні причини – недружня позиція Софії та Варшави щодо т.зв. «спецоперації» РФ в Україні та відмова обох східноєвропейських держав розплачуватися за постачання газу карбованцями.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...