ГоловнаТехноКомпанія Маска займеться реалізацією проекту Hyperloop

Компанія Маска займеться реалізацією проекту Hyperloop

Після початку пандемії про проект Hyperloop довелося тимчасово забути, оскільки виробники електроніки зіштовхнулися із нестачею напівпровідників. При цьому від ідеї Ілон Маск так і не відмовився.

Подробиці

Проект Hyperloop було представлено мільярдером близько десяти років тому. Він передбачає будівництво транспортної системи із вакуумними пасажирськими капсулами. З метою його реалізації Маск заснував компанію, що спеціалізується на бурінні тунелів. З опублікованого підприємцем у Twitter повідомлення випливає, що The Boring Company створить транспортну систему протягом кількох років. За словами Маска, Hyperloop стане найшвидшим способом подорожей на відстань до 2000 кілометрів.

Варто зазначити, що в повідомленнях Маска згадується спроба створення транспортної системи. Це говорить про те, що він не впевнений у життєздатності проекту.

Минулого тижня компанія Маска повідомила про початок розробки нової бурильної машини. Вона зможе проривати протягом дня 11,3 км підземних тунелів. Для порівняння: актуальна версія бурильної машини прориває 1,6 км. за сім днів.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно