ГоловнаТехноXiaomi MIX FOLD 2 отримає важливі переваги над конкурентами

Xiaomi MIX FOLD 2 отримає важливі переваги над конкурентами

Сьогодні відомий інсайдер @ Digital Chat Station опублікував новини, пов’язані з екраном Xiaomi MIX FOLD 2.

Подробиці

За словами блогера, внутрішній екран MIX FOLD 2 наслідуватиме дизайнерську ідею попереднього покоління з високим співвідношенням сторін екрану та роздільною здатністю 2K, а також частотою оновлення 120 Гц. Він сказав, що характеристики дисплея смартфона будуть “дуже розкішними”.

Xiaomi MIX FOLD 2

Що стосується зовнішнього екрана, MIX FOLD 2 використовуватиме односторонній злегка вигнутий екран із високою частотою оновлення 120 Гц, щоб забезпечити зручність використання смартфона у складеному стані.

Крім того, блогер також розкрив вагу FOLD 2. Його товщина становить 8,78 мм, а вага – 203 г. І це досить добрі показники за об’ємними характеристиками серед аналогічних продуктів.

Xiaomi MIX FOLD 2 Xiaomi MIX FOLD 2

Згідно з попередніми новинами, MIX FOLD 2 матиме нову конструкцію шарніра, яка зробить “складки” на внутрішньому екрані смартфона менше і його буде легше відкривати та закривати, компенсуючи відсутність шарнірів у продуктах попереднього покоління.

Крім того, FOLD 2 буде схожий на Xiaomi Mi 12 Ultra за колірним рішенням та дизайном, використовує модуль задньої камери великої площі, а також прямокутну форму рамки з винесенням фронтальної камери у лівий верхній кут.

В іншому MIX FOLD 2 може бути оснащений флагманським процесором Qualcomm Snapdragon 8 Plus та підтримувати двостороннє складання.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...