ГоловнаТехноНазвано п'ять причин уповільнення роботи смартфона

Названо п’ять причин уповільнення роботи смартфона

Кожен власник смартфона помічав, що одразу після придбання він працює як годинник. Але по мірі експлуатації робота мобільного пристрою починає сповільнюватись. Це відбувається з кількох причин. Про них і йтиметься у цій статті.

Велика кількість віджетів та програм на головному екрані пристрою

За наявності на головному екрані великої кількості віджетів робота смартфона сповільниться. Справа в тому, що для функціонування кожного віджету потрібна оперативна пам’ять. Одночасне використання кількох віджетів призводить до зниження продуктивності смартфона.

Застаріла версія ПЗ

Мало хто знає, наскільки важливо підтримувати операційну систему смартфона в актуальному стані. Сучасні мобільні пристрої оновлюються досить часто. Як правило, кожен свіжий апдейт призводить до ряду покращень. Щоб уникнути раптового зниження продуктивності смартфона його необхідно оновлювати якнайчастіше.

Ігнорування вимог про перезавантаження

Якщо у користувача немає звички перезавантажувати свій смартфон на регулярній основі, то її необхідно сформувати якнайшвидше, тому що від цього залежить швидкість його роботи. Під час перезавантаження робота аплетів та служб, що функціонують у фоновому режимі, припиняється. Це призводить до вивільнення ресурсів смартфона. Таким чином, у разі раптового зниження продуктивності мобільного пристрою його потрібно перезавантажити.

Предвстановлений антивірусний софт

У встановлених антивірусних рішеннях, як правило, немає жодного сенсу. Справа в тому, що в Google Play є вбудовані засоби виявлення шкідливих аплетів. Як показує практика, вони дуже ефективні. Найімовірніше, що видалити встановлений антивірусний софт ви не можете. Разом з тим, ніщо не заважає вам його відключити. Це дозволить прискорити роботу смартфона.

Використання живих шпалер

Анімовані шпалери є досить ресурсомістким додатком. Їх використання призводить до уповільнення роботи мобільного пристрою та швидкого розрядження акумуляторного блоку. Відмова від живих шпалер дозволить покращити продуктивність пристрою.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно