ГоловнаТехноXiaomi представила свій "найкрасивіший" смартфон CIVI 1S

Xiaomi представила свій “найкрасивіший” смартфон CIVI 1S

Xiaomi представила новий смартфон – Xiaomi CIVI 1S. Він виділяється не лише дизайном, але й камерами, що включають частину технологій, які ми можемо знайти у флагманах Xiaomi 12 і 12 Pro.

Подробиці

Зберігши той самий дизайн, що і у Xiaomi CIVI, новинка знову позиціонується як один із найкрасивіших смартфонів компанії, а також найпрактичніший для повсякденного використання.

CIVI 1S дебютує з корпусом товщиною всього 6,89 мм та вагою 166 грамів. На його передній панелі ми бачимо 6,55-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю FHD+ та частотою 120 Гц. На задній панелі глянсове покриття з відображеннями, які роблять його справді привабливим зовні.

Дизайн Xiaomi CIVI 1S

Всередині Xiaomi CIVI 1S використається потужний процесор Snapdragon 778G Plus, який також підтримує 5G. Крім того, він отримав до 12 ГБ ОЗУ, 256 ГБ пам’яті UFS 2.2 та акумулятор ємністю 4500 мАч зі швидкою зарядкою 55 Вт.

Характеристики Xiaomi CIVI 1S

В іншому Xiaomi CIVI 1S відрізняється набором камер, що складається з основного датчика на 64 МП, ширококутного на 8 МП та допоміжного об’єктива на 2 МП. Він також включає 32-мегапіксельну селфі-камеру з автофокусом та технологією CyberFocus.

Вартість

Що стосується ціни, в залежності від варіанту зберігання Xiaomi CIVI 1S буде коштувати:

  • 8+128 ГБ: 2299 юанів, близько 327 євро
  • 8+256 ГБ: 2599 юанів, близько 369 євро
  • 12+256 ГБ: 2899 юанів, близько 412 євро.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...