ГоловнаТехноЩе одне підтвердження, що Xiaomi стала найпопулярнішим виробником смартфонів

Ще одне підтвердження, що Xiaomi стала найпопулярнішим виробником смартфонів

З другої половини минулого року Xiaomi можна сказати просто захоплює ринок смартфонів. Компанія піднялася більш ніж на 80 позицій, в останньому списку Fortune 500.

Подробиці

У червні Xiaomi вперше обійшла Samsung і Apple на світовому ринку смартфонів, зайнявши перше місце з 17,1%. Samsung і Apple посіли друге і третє місця з 15,7% і 14,3% відповідно.

Згідно з графіком Counterpoint нижче видно, що Xiaomi зараз знаходиться на етапі безперервного зростання, а імениті виробники Apple і Samsung переживають великі коливання.

График Counterpoint

Деякі аналітики вважають, що основною причиною різкого спаду Samsung є епідемічні обмеження у В’єтнамі, де розташований найбільший завод виробника. Поточні запаси Samsung недостатні і не можуть продовжувати рости. У той же час 618-й торговий фестиваль в Китаї “зіграв на руку” Xiaomi і приніс значне зростання продажів.

Про вражаючі червневі результати Xiaomi “заговорили” відразу чотири авторитетних маркетингових агентства: Canalys, IDC , Strategy Analytics і Counterpoint. Хоча у кожного агентства дані трохи розрізняються, всі вони вказують на те, що частка Xiaomi на світовому ринку зросла. У глобальному плані виробник обігнав Apple і поступився місцем лише Samsung.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...