ГоловнаТехноXiaomi Mi Note 11 Pro отримає унікальну камеру з датчиком на 200...

Xiaomi Mi Note 11 Pro отримає унікальну камеру з датчиком на 200 Мп

«Сяомей» готує наступника Mi CC9 з потужною камерою. Назва смартфона-продовжувача – Mi CC11. Проміжною версії з цифрою «10» в «лінійці» не буде, стверджують представники розробника на умовах анонімності.

Подробиці

У бесіді з репортерами «Джі-Ес-Ем Арени» один з інформаторів заявив, що базова версія перспективного девайса отримає головну камеру на 64 Мп. «Просунута» ж версія пристрою отримає 5-кратний перископний об’єктив для телекамери.
Інсайдер також зазначив, що варіант Mi CC11 для споживачів за межами КНР буде іменуватися Note 11. Пристрій оснастять 90-Герцевим OLED-дисплеєм, 1/1,3 дюймовим сенсором для головної камери і набором мікросхем Snapdragon 780G/778G (базова версія) і Snapdragon 870 (pro-версія).

Той же співрозмовник повторив озвучену раніше інформацію про намір Xiaomi «увіткнути» 200-мегапіксельний сенсор в камеру перспективного флагмана Mi 12. Перед презентацією цього пристрою компанія, нібито, явить світу Mix 4 з 50-мегапіксельним сенсором ISOCELL GN1.

Раніше фотографічні можливості Mi CC9 Pro поставили в один ряд з аналогічними можливостями iPhone 11 Pro Max. Ознайомитися з відповідним звітом і порівняти якість знімків можна тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...