ГоловнаТехноSamsung Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3 багатьох здивують...

Samsung Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3 багатьох здивують вартістю

Уже в наступному місяці південнокорейська компанія Samsung представить флагманські смартфони, які з’являться на ринку з встановленим програмним забезпеченням One UI 4. Вони називаються Samsung Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3.

Як стало відомо, прийдешні новинки будуть помітно дешевші за своїх попередниць, які вийшли на ринок в минулому році. Як мінімум, в Південній Кореї. У Мережі вже з’явилася інформація про те, скільки будуть коштувати флагмани нового покоління.

Почнемо з Samsung Galaxy Z Fold 3. Смартфон буде обладнаний однокристальною системою Snapdragon 888. Він замінить на ринку модель Galaxy Z Fold 2. Флагман нинішнього покоління в Південній Кореї коштував на старті продажів приблизно 2100 доларів. Рекомендована виробником вартість майбутньої новинки складе близько 1700 доларів.

Samsung Galaxy Z Flip 3 теж буде обладнаний 5-нанометровим мобільним процесором Qualcomm. Смартфон замінить на ринку модель Galaxy Z Flip 5G, яка стала першим в світі рішенням на чіпі Snapdragon 865+. Вартість версії 2020 року склала 1500 доларів, а майбутня новинка на старті продажів обійдеться лише в 1000 доларів.

Передбачається, що зниження цін пов’язане з бажанням південнокорейської компанії підвищити популярність гнучких смартфонів. Samsung також буде влаштовувати акції і різні програми обміну старих гаджетів на Samsung Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3, щоб наростити продажі моделей зі згинаються дисплеями.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...