ГоловнаТехноВідома вартість самого доступного флагмана Samsung Galaxy S21 FE

Відома вартість самого доступного флагмана Samsung Galaxy S21 FE

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Днями китайське сертифікаційне бюро TENAA розкрило частину ключових технічних характеристик майбутнього смартфона Samsung Galaxy S21 FE. А сьогодні інсайдери назвали вартість спрощеного флагмана поточного покоління.

Подробиці

Як стало відомо, в базовій модифікації з 8 ГБ оперативної пам’яті і вбудованим накопичувачем місткістю 128 ГБ за смартфон доведеться віддати 699 доларів в Сполучених Штатах. У Китаї Samsung Galaxy S21 FE обійдеться в 615 доларів в цій же комплектації, тоді як ціна для Європи поки що не уточнюється. Що стосується нашого ринку, в Україні, за непідтвердженими даними, флагман буде коштувати близько 20 000 гривень.

Нагадаємо, що з TENAA стало відомо про акумулятор ємністю 4370 мА * год, 6,4-дюймовий дисплей Super AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і вбудованим дактилоскопічним датчиком, основна камера: 64 Мп + 12 Мп + 8 Мп і 32-мегапіксельна Фронталка. У продажу смартфон з’явиться з прошивкою One UI і операційною системою Android 11.

Samsung Galaxy S21 FE буде обладнаний чіпсетом Snapdragon 888, але в Європі очікується версія на базі однокристальної системи Exynos 2100. Сьогодні також стало відомо, що смартфон обзаведеться підтримкою швидкої зарядки по дроту потужністю 45 Вт.

Інші параметри спрощеного флагмана включають корпус з пластика, NFC і інші бездротові інтерфейси, стереодинаміки, вихід під навушники і захист від води класу IP68. Анонс Samsung Galaxy S21 FE очікується в другій половині поточного кварталу.

Головні новини: