ГоловнаТехноXiaomi випустила незвичайну настільну гру

Xiaomi випустила незвичайну настільну гру

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi на платформі Youpin запустила краудфандінгову кампанію з випуску незвичайної настільної гри. Гравцям необхідно виконати з’єднання чотирьох фішок в тривимірному просторі 5x5x5. Простіше кажучи, гравець може виграти, з’єднавши чотири кубика в вертикальному або горизонтальному напрямку.

Подробиці

У ці шахи з чотирма фігурами може грати навіть одна людина використовуючи додаток в смартфоні і при бажанні можна організувати навіть “онлайн-битву”.

Умные шахматы

Smart Space Four Men може записувати кожен крок противників за допомогою функціональних клавіш на дошці і повідомляти про помилки в режимі реального часу, при розміщенні фігури, яка порушує правила. Він підтримує індикацію з’єднання виграли чотирьох фігур. Ще він оснащений цікавими ігровими звуковими ефектами, щоб подарувати вам новий інтелектуальний ігровий досвід.

У дошці вбудована функція світлових підказок, яка може візуально відображати поточну позицію ходу, яку нелегко втратити в складній грі. Вона також може спостерігати за розташуванням противника з різних кутів і коригувати стратегію наступного ходу в режимі реального часу.

Дошка також підтримує ігровий процес без світла, автоматично встановлюються три рівні складності, а режим нескінченного рівня перевіряє вашу спостережливість, здатність до логічного мислення і розгадування головоломок

В “розумних” шахах використовується поєднання чорного і білого кольорів, квадратна тривимірна шахівниця, а чотири периферійних кута мають скошену конструкцію, яка більш округла і компактна. На передній панелі дошки 25 білих кнопок.

Умные шахматы

Вартість

Ціна краудфандінга 359 юанів ($ 55), а майбутня роздрібна ціна – 499 юанів ($ 77).

Головні новини: