ГоловнаТехноXiaomi Mi Pad 5 отримає модифікації на Snapdragon 870 і Snapdragon 860

Xiaomi Mi Pad 5 отримає модифікації на Snapdragon 870 і Snapdragon 860

Китайське сертифікаційне бюро TENAA додало сторінки, присвячені планшетним комп’ютерам Mi Pad нового покоління. Мова йде про моделі Xiaomi Mi Pad 5, перша інформація про які з’явилася ще на початку нинішнього року.

Подробиці

За новою інформацією майбутня новинка з’явиться в двох версіях в залежності від моделі мобільного процесора. Варіант з підтримкою мереж п’ятого покоління отримає 7-нанометрову однокристальну систему Snapdragon 870 з частотою до 3,2 ГГц. Модифікація без 5G буде оснащуватися 7-нанометровим чіпсетом Snapdragon 860.

Незалежно від версії “системи-на-кристалі” кожен планшет отримає акумулятор ємністю 8720 мА * год з підтримкою швидкої провідний зарядки. При цьому відзначається наявність двох батареєю на 4360 мА * ч кожна.

4G і 5G варіанти Xiaomi Mi Pad 5 будуть доступні з екранами LCD і OLED. В обох випадках дозвіл складе 2560 x 1600 пікселів, а розмір – 11 дюймів по діагоналі. Дисплеї отримають підтримку частоти оновлення зображення 120 Гц і введення за допомогою електронного пера.

У планшетах нового покоління ми також побачимо основну камеру з дизайном в стилі Xiaomi Mi 11. Параметри поки що не розкриваються. До Xiaomi Mi Pad 5 можна буде підключати чохол-клавіатуру. З іншого відзначимо стереофонічні динаміки, порт USB-C, бічний дактилоскопічний сенсор, фронтальну камеру з підтримкою технології розпізнавання осіб, вихід для гарнітури, адаптери бездротового зв’язку Bluetooth і Wi-Fi.

Раніше була інформація про те, що китайська компанія в рамках п’ятого покоління випустить ще й версію Pro з 144-Герцевим дисплеєм і вбудованим накопичувачем ємісткістю 1 ТБ. Про неї інформації в TENAA поки що немає. На завершення додамо, що планшети Xiaomi Mi Pad 5 з’явиться вже в серпні поточного року.

Їх представлять разом з флагманом Xiaomi Mi MIX 4 і програмним забезпеченням MIUI 13. При цьому в продажу вони з’являться з попередньо встановленою оболонкою MIUI 12.5 на базі операційної системи Android 11.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...