ГоловнаТехноАнонсовано незвичайний "смартфон-цегла" в стилі Motorola DynaTAC

Анонсовано незвичайний “смартфон-цегла” в стилі Motorola DynaTAC

Китайська компанія AGM анонсувала вельми незвичайний смартфон в захищеному корпусі. Новинка навіть комерційною назвою поки не обзавелася.

Подробиці

Смартфон нагадує класичний стільниковий телефон, які всі ми бачили в кінці XX століття, як мінімум, у фільмах. Нагадує новинка Motorola DynaTAC , який був анонсований в далекому 1983 році. При цьому позиціонується вона саме як розумний телефон. На офіційному постері ми можемо бачити, що на екрані пристрою зображені піктограми додатків TikTok і WeChat.

Поруч з ними причаїлася іконка камери, тобто пристрій ще і знімати відео і робити фотографії зможе. Хоча на рахунок відео поки не варто поспішати. Можливо, такої опції новинка запропонувати користувачам не зможе. Про підтримку сенсорного управління інформації немає.

Зате в арсеналі смартфона присутня клавіатура T9. Також не можна не відзначити наявність великої антени, яка була невід’ємною частиною всіх телефонів на зорі мобільної індустрії. Про вартість, характеристики і дату старту продажів смартфона поки що інформації немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно