Категории: Техно

Скасований флагман LG Velvet 2 Pro показали на відео

Цього року південнокорейська компанія представила сімейство смартфонів W41. Вони стали останніми моделями LG Mobile, оскільки навесні південнокорейський виробник офіційно підтвердив відхід з мобільного бізнесу.

Подробиці

Проте відразу ж після цієї інформації в Мережі з’явилися розмови про скасований флагман під назвою LG Velvet 2 Pro. Як стало відомо, LG вирішила трохи скоротити витрати і продала кілька смартфонів своїм співробітникам приблизно за 180 доларів. Для порівняння, найдешевша комерційна модель на Snapdragon 888, Redmi K40 Pro, по акції на розпродажі 618 в Китаї коштувала близько 380 доларів.

LG Velvet 2 Pro теж укомплектований чіпом Snapdragon 888. У продажу смартфон міг з’явитися з пропрієтарною надбудовою LG UX нового покоління з Android 11 в основі. Південнокорейська фірма заборонила своїм працівникам, які придбали смартфон, продавати його і публікувати будь-які дані про нього.

Интересное:

Незважаючи на все це, днями на просторах всесвітньої павутини опублікували ролик з розпакуванням LG Velvet 2 Pro. Ролик підтверджує дизайн смартфона в стилі оригінальної моделі, яка вийшла в минулому році, і технічні характеристики.

LG Velvet 2 Pro обладнаний потрійною основною камерою з роздільною здатністю 64 Мп + 12 Мп + 8 Мп з телеоб’єктивом і оптичною стабілізацією зображення. В основу екрану покладена панель P-OLED формату Full HD + з частотою оновлення картинки 120 Гц, розміром 6,8 дюйма по діагоналі і отвором під фронтальну камеру. Також відзначимо акумуляторну батарею ємністю 4500 мА * год і 8 ГБ оперативної пам’яті в парі з вбудованим флеш-накопичувачем місткістю 128 ГБ.

Последние новости:

У Мережі з’явилася перша інформація про смартфони серії iPhone 17

Мережа приросла інформацією про перспективний iPhone 17. Перераховані нижче відомості надані аналітиком корпорації Haitong International…

08.05.2024

В Сети появилась первая информация о смартфонах серии iPhone 17

Сеть приросла информацией о перспективном iPhone 17. Перечисленные ниже сведения предоставлены аналитиком корпорации Haitong International…

08.05.2024

Через 25 років HMD анонсує найпопулярніший телефон Nokia

Це мобільний телефон, який сформував ціле покоління. І тепер, через 25 років після свого першого…

08.05.2024

Xiaomi скоро представить Mix Fold 4 та Mix Flip: основні оновлення

"Сяомі" планує випустити нові моделі складних смартфонів цього року. Йдеться про "розкладачки" Mix Fold 4…

08.05.2024

Xiaomi скоро представит Mix Fold 4 и Mix Flip: основные обновления

«Сяоми» планирует выпустить новые модели складных смартфонов в этом году. Речь идет о «раскладушках» Mix…

08.05.2024

Стали відомі дизайн та дата презентації бюджетного «вбивці» флагманів POCO F6 Pro

POCO F6 Pro готується до дебюту в червні. Більшість особливостей пристрою вже відомі, зокрема завдяки…

08.05.2024