Категории: Техно

Перші користувачі Xiaomi Mi 11 Ultra отримають навушники Mi Air 2s

Багато користувачів, які купують ігри в онлайн-магазинах, стикалися з ситуацією, коли через пару днів після покупки ціна різко падає. Найчастіше в таких випадках магазини відшкодовують різницю геймерам, які придбали ігри за тиждень до зниження вартості. На схожі кроки змушена піти китайська компанія Xiaomi.

Подробиці

В кінці березня 2021 року виробник анонсував смартфон флагманського рівня Xiaomi Mi 11 Ultra. За версією DxOMark це найкращий в світі камерофон, а за ціною – один з найдорожчих телефонів в історії китайської компанії. У Китаї вартість березневої новинки склала 940 доларів в початковій модифікації.

Однак, після старту продажів смартфон почав дешевшати. Вже зараз його ціна впала на 175 доларів в порівнянні з початковою, тобто в початковій комплектації Xiaomi Mi 11 Ultra купити можна лише за 765 доларів.

Интересное:

Природно, це викликало обурення у користувачів, які нещодавно придбали пристрій за повну суму. Компанія вже відреагувала на невдоволення клієнтів. Всі 175 доларів вона повертати не буде, але всі покупці, які витратили 940 доларів, отримають в подарунок бездротові навушники Xiaomi Mi Air 2s вартістю близько 65 доларів.

Нагадаємо, що в Україні компанія теж погарячкувала, озвучивши цінник 44 999 гривень, що зробило Xiaomi Mi 11 Ultra одним з найдорожчих смартфонів в нашій країні. Проте в продаж флагман нового покоління надійшов за ціною 34 999 гривень з урахуванням знижки, а після завершення акції вартість склала 38 999 гривень. Це все ще досить багато, але все ж дешевше початкових 45 000 гривен.

Xiaomi Mi 11 Ultra обладнаний чіпсетом Snapdragon 888, акумулятором 5000 мА * г і основною камерою з роздільною здатністю 50 Мп + 48 Мп + 48 Мп з 5-кратним зумом без втрати якості. Флагман має захист від води IP68, стереозвук, NFC і 120-герцевий дисплей OLED.

Последние новости:

Мобільний оператор «Київстар» у перший день травня вніс корективи до тарифів: що змінилося

"Київстар" оголосив про внесення змін до деяких фірмових тарифних планів, що стосуються домашнього інтернету в…

04.05.2024

Мобильный оператор «Киевстар» в первый день мая внес коррективы в тарифы: что изменилось

"Киевстар" объявил о внесении изменений в некоторые фирменные тарифные планы, касающиеся домашнего интернета в рамках…

04.05.2024

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно…

04.05.2024

Секретная функция HyperOS, которая мотивирует подольше держать смартфоны Xiaomi в заблокированном состоянии

HyperOS - последняя версия операционной системы авторства «Сяоми» - предлагает пользователям ряд значительных улучшений, включая…

04.05.2024

Німецька компанія передасть на потреби ППО України нову партію радарів повітряного спостереження

Німецька компанія Hensoldt готується зробити черговий значущий крок у зміцненні безпеки України. Суть прийнятого напередодні…

04.05.2024

Германская компания передаст на нужды ПВО Украины новую партию радаров воздушного наблюдения

Немецкая компания Hensoldt готовится совершить очередной значимый шаг в укреплении безопасности Украины. Суть принятого накануне…

04.05.2024