ГоловнаТехноSamsung Galaxy S21 FE: характеристики і вартість доступного флагмана компанії

Samsung Galaxy S21 FE: характеристики і вартість доступного флагмана компанії

У минулому році Samsung вперше випустила серію доступних флагманів з приставкою FE – S20 FE. Samsung планує зовсім скоро офіційно запустити в масове виробництво Galaxy S21 FE і вже відомі технічні характеристики новинки.

Подробиці

Смартфон успадкує дизайн попереднього покоління. Він оснащений дисплеєм з перфорацією по центру передньої панелі, але співвідношення екрану до корпусу покращено.

Розмір 6,4 дюйма,роздільна здатність Full HD + і частота оновлення 120 Гц, відбиток пальців під екраном. Задня панель зроблена з пластику. Задня камера представляє собою матричне рішення з трьома датчиками:

  • ширококутний об’єктив на 12 мільйонів пікселів;
  • надширококутний на 12 мільйонів пікселів;
  • телеоб’єктив на 8 мільйонів пікселів, який підтримує зйомку з триразовим збільшенням.

В цілому особливих відмінностей від попереднього покоління немає.

Samsung Galaxy S21 FE: характеристики і вартість доступного флагмана компанії

У плані продуктивності в смартфоні повинен бути встановлений процесор Qualcomm Snapdragon 888 або Samsung Exynos 2100, а обсяг накопичувача повинен варіюватися від 128 Гб до 256 Гб.

Раніше американська версія Samsung Galaxy S20 FE була оцінена в 699 доларів США. Оскільки в новому телефон не буде особливих оновлень, крім процесора, очікується, що в цьому році ціна особливо не зміниться.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...