ГоловнаТехноViber запустив нову функцію

Viber запустив нову функцію

Розробники сервісу обміну миттєвими повідомленнями Viber додали в месенджері ще одну важливу функцію. Вона націлена на поліпшення взаємодії між компаніями і клієнтами в рамках самого популярного в Україні месенджера.

Подробиці

Тепер користувачі можуть швидко обмінюватися файлами з бізнес-акаунтами. У споживачів з’явилася можливість відправляти компаніям фотографії та відеоматеріали з галереї або безпосередньо з камери смартфона.
Також розробники сервісу оновили зовнішній вигляд чатів для бізнесу. Вони додали туди піктограми камери і галереї. Значки розміщені під клавіатурою, як і в звичайних розмовах, тобто звикати до нового розташування іконок не доведеться.

Натиснувши на кнопку «Галерея», користувач може вибрати і відправити фотографії або відео. Також можна зробити знімок або запис ролика, натиснувши піктограму «Камера». Щоб відправити файли, використовуючи клієнт для персонального комп’ютера, потрібно натиснути на іконку «+».

Viber запустив нову функцію

Максимальний розмір відеоролика для відправки становить 100 МБ, а GIF-зображень – 24 МБ. При відправці фотографій обмежень за розміром немає. При цьому Viber підтримує всі основні формати файлів, включаючи jpg, jpeg і png для знімків, а також avi, mov, mkv і wmv для відеоматеріалів.

Крім того, в Viber можна відправляти і інші файли, крім роликів, анімацій і фото. Їх максимальний розмір зріс з 25 МБ до більш значних 200 МБ. Розробники сервісу обміну миттєвими повідомленнями відзначають, що всі передані в месенджері файли захищаються шифруванням і недоступні для третіх осіб.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...