ГоловнаТехноXiaomi випустила доступний алкотестер 4 в 1. Канаторіз, аварійний молоток для скла...

Xiaomi випустила доступний алкотестер 4 в 1. Канаторіз, аварійний молоток для скла та зовнішній акумулятор

Гарантія безпеки на дорозі – тверезий водій. Але як дізнатися водієві, який вчора випив, коли він може сісти за кермо? Розібратися з цим допоможе тестер на алкоголь Natuo 4-in-1 офіційно випущений Xiaomi на платформі Youpin.

Подробиці

Тестер алкоголю Natuo має чотири вбудованих функції:

  • виявлення алкоголю;
  • канаторіз;
  • аварійний молоток для скла;
  • PowerBank.

Виріб має вбудований високоточний напівпровідниковий датчик з відображенням зворотного відліку і звуковим сигналом. Тест на сп’яніння може бути проведено шляхом продувки повітрям з легких. Результати відображаються протягом 3 секунд.

Natuo Alcohol Tester

Його цифровий дисплей видає показник, який узгоджується з одиницями вимірювань поліцейського тестера. Попереджувальний зумер спрацьовує при перевищенні меж.

Natuo Alcohol Tester оснащений вбудованою батареєю великої ємності 4800 мАг. Вона може виконати 8000 тестів на алкоголь при повній зарядці.

Виготовлений з авіаційного алюмінієвого сплаву 6061-T6. Його розмір становить 109 мм/48 мм/25 мм, важить близько 180 г. Natuo Alcohol Tester можна зберігати при температурі від 30 ° до 70 °.

Вартість

Роздрібна ціна в Китаї 199 юанів ($ 31), а усім учасникам в краудфандінгу вартість знизиться до 129 юанів ($ 20).

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...