ГоловнаТехноMIUI 12.5 "вбиває" смартфони Xiaomi і Redmi. Перелік

MIUI 12.5 “вбиває” смартфони Xiaomi і Redmi. Перелік

«Сяомі» вляпалася в черговий скандал з MIUI 12.5. Суть проблеми – повний або частковий вихід з ладу сотень смартфонів після установки прошивки. Судячи з дискусії, які розгорнулася в Weibo, некоректна робота зафіксована відразу на 10-и моделях пристроїв.

Подробиці

Назви версій MIUI, які спровокували збій – 12.5.1, 12.5.2 та 12.5.7. Багато з користувачів вибухнули базарною лайкою на адресу виробника через те, що дорогі пристрої враз перетворилися в «цеглину».

Деякі з користувачів поскаржилися на швидке виснаження ресурсу акумулятора і уповільнення роботи смартфонів «Редмі» і «Сяомі» після оновлення прошивки до зазначених вище версій.

Збої зафіксовані як в смартфонах преміального сегмента на зразок Mi 11 Pro/Ultra, так і в більш доступних Note 10S/Pro, К30 5G, Note 9 Pro 5G, К30i 5G, Mi 10 Youth, Mi СС9 Pro/Pro Premium.

Реакції «Сяомі» на проблему поки немає.

Нагадаємо, що збої в MIUI 12.5 відбуваються майже щодня. Підтвердженням цього є статистика китайських експертів. Ознайомитися з одним з таких звітів можна тут.

Додамо, що проблеми з MIUI 12.5 будуть переслідувати користувачів і далі через нездатність «Сяомі» підготувати MIUI 13 в обіцяний керівництвом термін.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...