ГоловнаТехноКлієнтів «Нова пошта» попередили про несанкціоноване списання коштів з банківської карти

Клієнтів «Нова пошта» попередили про несанкціоноване списання коштів з банківської карти

Клієнти “Нова пошта” знову зіткнулися з ситуацією, яка призвела до незаконного списання коштів з банківської карти клієнтки. Чіткої відповіді на претензію клієнтки представники транспортної компанії дати не змогли.

Подробиці

Суть проблеми – списання 51 гривні за ненадану послугу. За словами клієнтки, поштовики списують гроші “за дрібниці” вже не перший раз. Жінка не звертала увагу на те, що відбувається до тих пір, поки незаконні списання не стали регулярними. Жінка не виключила, що нахабство персоналу логістичного оператора можуть призвести до зростання крадіжок в 10-и і навіть 100-кратному розмірі.
Спроба врегулювати ситуацію через «гарячу лінію» виявилася безуспішною: поштовики відреагували на претензію неоднозначно:

«Новую почту» уличили в крохоборстве и воровстве по мелочам. Ответа на претензию пока нет

Представники «НП» не змогли надати осудний коментар по суті викладених у зверненні фактів, пообіцявши дати відповідь після перевірки, повідомляє «УкрБізнесРесурс».

У компанії припустили, що згадані інциденти могли виникнути через некоректну роботу сервісу «Автоматичне списання» (передбачає утримання з «прив’язаних» до аккаунту банківських карт плати за доставку в разі згоди одержувача прийняти відправлену на його ім’я посилку).

Раніше, напередодні новорічних свят співробітники компанії вирішили не розмінюватися на дрібниці і украли посилку вартістю 400 євро.

Більше новин про найбільшого логістичного оператора України з приватним капіталом – в нашій добірці.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...