Техно

Xiaomi Mi Band 6 отримав довгоочікувану функцію і сильно засмутив користувачів

«Сяомі» наділила хронометр Mi Band 6 опцією відправки СМС у відповідь на вхідні повідомлення.

Подробиці

Нова опція реалізована в оновленні 1.0.1.32 і працює виключно в зв’язці з андроїд-смартфоном. Це не врятувало годинник від критики клієнтів, а розробників – від звинувачень на кшталт обману користувачів, інформує Gizmochina.

Згадане вище оновлення поставляється з супутнім додатком Mi Fit v5.1.0. Через це для установки апдейта необхідно оновити програму Mi Fit через один з офіційних магазинів.

Саме пам’ятне нововведення в обнові – підтримка функції відповіді на вхідні СМС. За даними китайських газетярів, жоден з трекерів «Сяомі», які випускалися раніше, не могли похвалитися даною опцією.

Можливість відправки відповідних меседжів обмежена територією Піднебесної. Відповідати на повідомлення, за попередніми даними, можна буде лише за шаблоном, вибираючи відповідні слова і вирази із запропонованого розробниками списку готових фраз. Самостійно складати пропозиції поки що не можна.

Интересное:

Опція відсилання текстових повідомлень доступна виключно власникам «прив’язаних» до андроїд-смартфонів Mi Band 6.

У віднови 1.0.1.32 також реалізована опція Pomodoro, функції підтримки оплати проїзду в громадському транспорті (Ganzhou Pass і ін.) І розширеного моніторингу реакції організму на біг на свіжому повітрі. Також повідомляється про виправлення деяких помилок (яких саме – не уточнюється).

Примітно, що не всі власники Mi Band 6 оцінили перераховані вище новації через негативний вплив їх на автономність девайса. Користувачі «шісток» незадоволені тим, що тривалість роботи трекера з усіма активованими функціями становить приблизно 5 днів замість обіцяних 14 діб. Нові опції, за словами песимістів, погіршать ситуацію.

На аргументи опонентів про те, що зовсім необов’язково тримати включеними всі функції відразу, критики відповідають фразами на кшталт: «Якщо я не можу користуватися одночасно всіма можливостями, то навіщо було переплачувати за Mi Band 6? Тоді вже краще купити Mi Band 4 … »(час автономної роботи цього пристрою з усіма активованими функціями становить 10 годин, – ред.)

Більше новин на тему годинників, які входять до «лінійки» Mi Band – в нашій добірці.

Последние новости:

ВСУ сбили российский дрон с крышками от пивных бутылок и пластиковой баклажкой вместо бака

Украинские бойцы из бригады ГПСУ "Помста" сообщили о сбитом российском разведывательном беспилотнике "Орлан-10" неподалеку от…

28.04.2024

ЗСУ збили російський дрон з кришками від пивних пляшок та пластиковою баклажкою замість бака

Українські бійці з бригади ДПСУ "Помста" повідомили про збитий російський розвідувальний безпілотник "Орлан-10" неподалік від…

28.04.2024

У РФ готуються створювати спеціальні мобільні групи для боротьби з розрахунками FPV-дронів

У Росії обговорюється необхідність створення спеціалізованих мобільних груп для знищення розрахунків FPV-дронів. Глава російського Центру…

28.04.2024

В РФ готовятся создавать специальные мобильные группы для борьбы с расчетами FPV-дронов

В России обсуждается необходимость создания специализированных мобильных групп для уничтожения расчетов FPV-дронов. Глава российского Центра…

28.04.2024

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7.…

28.04.2024

У новых «умных» часов Samsung появится функция мониторинга сахара в крови

«Самсунг» подумывает о включении опции замера сахара в крови в предстоящую серию Galaxy Watch 7.…

28.04.2024