ГоловнаТехноПорівняння PS5 і комп'ютера з GeForce RTX 3090 привело до несподіваного результату

Порівняння PS5 і комп’ютера з GeForce RTX 3090 привело до несподіваного результату

Фанати онлайн-баталій отримали новий привід для дискусій на тему характеристик консолей і ігрових ПК завдяки опублікованим кілька днів тому порівнянні якості графіки основних ігор на PS5 і комп’ютері з GeForce RTX 3090.

Подробиці

Вивченням питання займалася команда ютуб-каналу Testing Games. Результати доступні для ознайомлення в доданому нижче відео.

Спроба експертів поставити крапку в одвічній суперечці «консольщіків» з «десктопниками» виявилася безуспішною: представники кожної з сторін, що переглянули відео, оголосили свою думку найправильнішою.

Користувачі інших платформ, які зайшли в коментарі , в свою чергу, не побачили помітної різниці між якістю картинки на ПК і приставці. Підтвердженням цього, зокрема, є відгук власника Nintendo (див. Скріншот).

Порівняння PS5 і комп'ютера з GeForce RTX 3090 привело до несподіваного результату

Незважаючи на відсутність консенсусу, геймери по достоїнству оцінили виконану авторами ролика роботу. Про це свідчить співвідношення лайків до дізлайків: 1800+ проти 50 на момент написання матеріалу.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

У нових «розумних» годинниках Samsung з’явиться функція моніторингу цукру в крові

"Самсунг" подумує про включення опції виміру цукру в крові в майбутню серію Galaxy Watch 7. Відповідні чутки стали надбанням громадськості після зустрічі старшого віце-президента...

Офіційно сертифіковано бюджетний смартфон POCO M6 4G

Численні сертифікації підтверджують, що в найближчому майбутньому Xiaomi Group випустить POCO M6 у варіанті 4G для глобального ринку. Подробиці Згадки про підготовку цієї моделі містяться в...

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...