ГоловнаТехноViber отримав ще одну функцію з Telegram

Viber отримав ще одну функцію з Telegram

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Розробники сервісів обміну миттєвими повідомленнями нерідко запозичують один у одного ті чи інші фішки. Наприклад, недавно команда Viber випустила оновлення месенджера, яке принесло корисну функцію з Telegram.

Нововведення спрямоване на адміністраторів спільнот. Нововведення дасть можливість відслідковувати статистику в групах. Крім того, адміністратори груп зможуть спілкуватися з учасниками під псевдонімом, маючи також можливість встановити іншу фотографію профілю.

Відзначається, що за рахунок нових графіків і діаграм адміністратори спільнот отримають можливість відстежувати в реальному часі зацікавленість аудиторії в контенті і спостерігати за трендами всередині групи. Така статистика дозволить проводити порівняння між декількома публікаціями для того, щоб зрозуміти, який запис викликав найбільший інтерес у учасників спільноти.

Також зазначається, що максимальна кількість учасників відеоконференцій збільшена на 50% – з 20 до 30 осіб. У загальному листуванні максимальна кількість користувачів досягла 250 осіб.

Зауважимо, що абоненти Viber можуть приєднуватися до відеодзвінків як на розумних телефонах, так і на персональних комп’ютерах. У користувачів є можливість почати бесіду всередині спільноти і потім запросити в неї людей, які в ньому не перебувають. Але в груповий чат такий співрозмовник доданий не буде.

Більш того, при додаванні нового користувача в бесіду, вам навіть не потрібно мати його номер у списку контактів. Досить просто натиснути на кнопку «Додати учасника» і ввести потрібний номер телефон.

Головні новини: