ГоловнаТехноЩе один популярний смартфон Xiaomi отримав MIUI 12.5

Ще один популярний смартфон Xiaomi отримав MIUI 12.5

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Xiaomi дуже повільно оновлює смартфони до MIUI 12.5. Поки що стабільну прошивку отримало приблизно два десятка моделей, причому більшість – в Китаї. Сьогодні стало відомо про вихід MIUI 12.5 Stable ще для одного пристрою на ринку Піднебесної.

Оновленням обзавелася модель 2020 року Xiaomi Mi 10 Youth, яка оснащується 7-нанометровою однокристальною системою. Прошивка проходить під номером v12.5.2.0.RJVCNXM. Розмір апдейта становить близько 900 МБ.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 10 Youth є майже точною копією європейської версії Xiaomi Mi 10 Lite. Герой замітки теж обладнаний акумулятором ємністю 4160 мА * год з 20-ватною швидкої зарядкою, 16-мегапіксельною фронтальною камерою і Super AMOLED дисплеєм діагоналлю 6,57 дюйма з підтримкою HDR10 +.

При цьому головна відмінність Xiaomi Mi 10 Youth від європейського аналога – основна камера. Смартфон оснащений головним модулем на 48 Мп, ультраширококутним на 8 Мп, допоміжним на 2 Мп і 8-мегапіксельним телеоб’єктивом з конструкцією перископа для забезпечення 5-кратного оптичного зуму без втрати якості.

У Xiaomi Mi 10 Lite є все те ж саме, крім телеоб’єктива. Його місце зайняв ще один 2-мегапіксельний датчик зображення. Проте вихід стабільної версії програмного забезпечення MIUI 12.5 для Mi 10 Youth Edition означає, що найближчим часом китайська компанія випустить стабільну глобальну прошивку для Mi 10 Lite.

Головні новини: