ГоловнаТехноXiaomi Mi MIX 4 здивує конструктивними особливостями

Xiaomi Mi MIX 4 здивує конструктивними особливостями

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

З 2016 року китайська компанія Xiaomi з невеликими перервами випускає флагманські смартфони серії Mi MIX. Оригінальна модель вийшла в 2016 році, після чого в 2017 році ми побачили пристрій другого покоління, а ще через рік вийшли Mi MIX 2S і Mi MIX 3.

В рамках цієї серії китайський виробник випускає експериментальні моделі. Перші три смартфона лінійки мали тонкі рамки з трьох сторін і фронтальну камеру в нижній частині лицьового боку. Xiaomi Mi MIX 3 і Mi MIX 3 5G відрізняються конструкцією слайдера.

Восени 2019 року компанія випустила Xiaomi Mi MIX Alpha. Смартфон відрізняється оперізувальним дисплеєм, а його ціна склала 2800 доларів. Але він так і не надійшов у продаж. Після цього виробник приблизно на півтора року поставив на паузу випуск пристроїв серії.

Першою моделлю після паузи став смартфон Xiaomi Mi MIX FOLD, що згинається. Його представили в кінці березня 2021 року. Вартість склала приблизно 1500 доларів в початковій модифікації, а спеціальну версію оцінили в 2000 доларів.

Найближчим часом китайська компанія може представити ще один слайдер. Можливо, він буде називатися Xiaomi Mi MIX 4. Його особливістю теж стане конструкція. Це буде бічний слайдер. Виробник вже оформив патентну заявку на смартфон.

У патентних документах є кілька ескізів. На їх основі ресурс Letsgodigital створив якісні схематичні зображення. Ми можемо бачити три різних виконання слайдера: з додатковим дисплеєм, з камерою або з їх комбінацією.

Головні новини: