ГоловнаТехноXiaomi Mi Note 11 отримає процесор Snapdragon 870

Xiaomi Mi Note 11 отримає процесор Snapdragon 870

«Сяомі Mi СС10», який у нас на ринку повинен з’явитися, як Xiaomi Mi Note 11 отримає Snapdragon 870 в якості головного процесора. Інформацію про це розповсюдив китайський медіа-ресурс IT-Home з посиланням на інсайдерський пост в Weibo.

Подробиці:

Автор витоку в коментарях додав, що перспективний смартфон буде оснащений акумулятором на 4360 м * Аг.

Xiaomi Mi Note 11 отримає процесор Snapdragon 870

Журналісти IT-Home також процитували думки інших інформаторів про батарею СС10. За словами одного з них, акумулятор буде іменуватися Xinwangda BN4E і його потужність складе або 4260, або 4360 мікроампер на годину.

Першим представником сімейства СС9 став випущений в 2019 році однойменний смартфон. Його вдосконалена версія Mi СС9 Pro першою в історії бренду отримала головну камеру на 108 Мп. Незабаром після цього глава «Сяомі» заявив , що якість зроблених за її допомогою знімків таке ж, як і у iPhone 11 Pro Мах. Пізніше «Сяомі» доповнила «лінійку» лімітованою серією CC9 Meitu.

Нещодавно по Китаю прокотилася чутка про відкликання дозволу на виробництво смартфонів серії Meitu і про плани «Сяомі» призупинити випуск «лінійки» телефонів Mi СС на невизначений термін. Офіційних коментарів з цього приводу від головного офісу Xiaomi Group немає.

Нагадаємо, що процесор Snapdragon 870, який пророкували Mi СС 10 в ряді тестів виявився продуктивнішим за розрекламований андроїд-чіпсет сучасності Snapdragon 888. Ознайомитися з результатами експерименту і відеозвітом авторів дослідження можна тут.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Названо кращі смартфони 2024 року, які «не кусаються у ціні»

Щороку в Україні продається понад 1 млн смартфонів. Кожен хоче відчути технологічну новинку першим, і часто, при виході нових моделей, летить змінювати свої старі...

Новий Redmi Note 13 Pro+ World Champions Edition із захопленням прийнятий шанувальниками футболу

"Сяомі" порадувала фанатів аргентинської збірної з футболу смартфоном Redmi Note 13 Pro+ у лімітованому виконанні World Champions Edition. При створенні пристрою розробники черпали натхнення...

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...