ГоловнаТехноAsus випустила оновлення для ZenFone 8 і ZenFone 8 Flip менш ніж...

Asus випустила оновлення для ZenFone 8 і ZenFone 8 Flip менш ніж через тиждень після презентації

Компанія «Асус» випустила перші оновлення для двох смартфонів сімейства ZenFone 8. Удосконалення зроблені всього через кілька днів після офіційної презентації пристроїв. Відповідна інформація опублікована на професійному форумі розробників XDA-Developers.

Подробиці

Символьний код прошивки для базової версії пристрою – WW 30.11.51.41, для версії з поворотною камерою під екраном – WW 30.11.55.37.

Asus випустила оновлення для ZenFone 8 і ZenFone 8 Flip менш ніж через тиждень після презентації
Сторінка поновлення ZenFone 8 OTA
ZenFone 8 Сторінка “Про нас”

Перше, що кинулося в очі аналітикам XDA – поява режиму пріоритету в меню налаштувань. Завдяки йому, вибрані власником абоненти зможуть телефонувати навіть тоді, коли звук дзвінка на пристрої відключений. Ця функція, за запевненнями розробників, буде незамінна при різному роду форс-мажорів.

Asus випустила оновлення для ZenFone 8 і ZenFone 8 Flip менш ніж через тиждень після презентації
ZenFone 8: пріоритетний режим
Панель пошуку ZenFone 8: примусовий темний режим

Оновлення також додає опцію пошуку до функції «Force Dark Mode», завдяки чому користувач зможе використовувати темний режим в непристосованих для цього додатках і здійснювати пошук потрібної інформації безпосередньо з темного режиму.

Інші привнесені оновленнями нововведення

  • Поліпшення стабільності та продуктивності системи.
  • Оптимізація камери.
  • Включення VoLTE в ICE і Telia (для Норвегії і Литви відповідно).
  • Включення VoWifi на ICE (для Норвегії).
  • Оновлене виправлення безпеки «Андроїд» (квітень 2021 р).

Презентація смартфонів ZF 8 і ZF 8 Flip відбулася минулої середи, 12 травня. До кінця місяця мешканці України можуть придбати пристрої за процедурою попереднього замовлення. Мінімальний розмір економії – 4 000 грн. Детальна інформація про характеристики, специфікації і вартість девайсів – в нашому огляді.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...