ГоловнаТехноXiaomi показала унікальний смартфон з конструкцією подвійного ковзання

Xiaomi показала унікальний смартфон з конструкцією подвійного ковзання

Смартфони, вдосконалюючись, рухаються в бік екрану без рамок і вирізів. Крім екранів з краплевидними і іншими видами вирізів, підйомними механізмами і підекранними камерами, є ще конструкція зсувної кришки, яка також може забезпечити більш досконалий повноекранний дизайн. Letsgodigital розкрив черговий патент на абсолютно новий дизайн смартфона, застосований Xiaomi.

Подробиці

Патент показує нову конструкцію слайдера, яка підтримує двостороннє ковзання зліва направо. Компанія Xiaomi подала заявку в Державне відомство інтелектуальної власності 13 січня 2020 року і отримала дозвіл 14 травня 2021 року.

Смартфон має двосторонню зсувну задню панель, яка ковзає вліво і вправо відповідно, а функції, що досягаються після зсуву вліво і вправо різні.

Завдяки такій конструкції товщина телефону повинна бути великою. Але при цьому екран займає більше площі передньої панелі і користувачі отримають вузькі рамки навколо екрану.

При переміщенні вліво модуль камери з трьома датчиками буде відображатися праворуч, щоб реалізувати функцію фронтальної камери. При цьому основна камера знаходиться на своєму традиційному місці. Там теж три датчика і спалах. При зсуві вправо за основним екраном з’явиться додатковий екран. Але оскільки це всього лише патент, конкретне призначення другого екрану поки що залишається загадкою.

Новий смартфон Xiaomi

Новий смартфон Xiaomi

Сучасні слайдери зазвичай ковзають вгору і вниз або вліво і вправо в одному напрямку. Xiaomi ж поки є єдиним в світі виробником, який може випустити мобільний телефон з конструкцією подвійного ковзання.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...