ГоловнаТехноiPhone і MagSafe потрібно обережно використовувати людям зі слабким серцем

iPhone і MagSafe потрібно обережно використовувати людям зі слабким серцем

За повідомленнями зарубіжних ЗМІ, користувач одного разу випадково впустив свій iPhone на пляжі. Він впав на задню панель, на якій було адсорбувано багато залізної крихти. За рахунок цього стало видно кільце бездротової зарядки, також залізна крихта зібралася навколо камери.

Подробиці

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) досліджувало зарядний пристрій MagSafe, iPhone 12 і інші продукти компанії.

Після того, як Apple змінила формулювання своїх супровідних документів до iPhone 12 і MagSafe, щоб рекомендувати обережне використання цих пристроїв поруч з кардіостимуляторами, FDA випустило свої власні інструкції.

Агентство заявило, що ризик виникнення проблем невеликий, але обережність не зашкодить. Хоча FDA фокусується на смартфонах і смарт-годинниках, дослідження в сфері використання магнітів не обмежуються цими продуктами.

Крім використання магнітів в різних типах iPad, Apple також вивчає можливість розширення використання магнітів в захисних чохлах і ремінцях для носіння Apple Watch.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...