ГоловнаТехно5 причин відмовитися від WhatsApp на користь Viber

5 причин відмовитися від WhatsApp на користь Viber

Вже сьогодні, 15 травня, в силу вступає нова політика конфіденційності в WhatsApp. Тепер месенджер отримає доступ до списку контактів користувача і буде передавати більше даних в Facebook, включаючи інформацію про транзакції в магазині WhatsApp і сервісі Facebook Pay.

Для багатьох користувачів нова політика конфіденційності стане причиною відмови від WhatsApp, адже в разі скасування поновлення розробники істотно обмежать функціональність мессенджера. Зокрема, перший час користувачам будуть доступні лише дзвінки та повідомлення, після чого їх теж відключать. У цій замітці ми розглянемо п’ять причин, за якими можна відмовитися від WhatsApp і перейти на Viber, найпопулярніший месенджер в Україні.

Перша причина – підтримка VoIP. Ця функція називається Viber Out. Вона дає можливість виконувати дзвінки на мобільні та стаціонарні номери, в тому числі за кордон. Правда, для цього потрібно поповнити рахунок. При цьому WhatsApp дає можливість телефонувати тільки користувачам самого месенджера.

Друга причина – наявність повноцінного клієнта Viber для персонального комп’ютера. Месенджер доступний як для ПК на базі операційної системи Windows, так і для пристроїв Apple на macOS. Крім того, є і варіант для Linux. При цьому клієнт зберіг всі функції версії для смартфонів, включаючи голосові і відеодзвінки.

Третя причина – публічні чати і облікові записи. У Viber деякий час назад з’явилася можливість створення громадських акаунтів. Це корисно компаніям і відомим людям. З їх допомогою можна ділитися інформацією з великою аудиторією.

Також в Viber є приховані чати. Ця функція дає можливість обмежити доступ до бесіди за допомогою чотиризначного пароля. Приховати чат можна в налаштуваннях діалогу. Після створення PIN-коду бесіда пропаде з переліку чатів.

П’ята причина – ігри. Так, в Viber є свої ігри: Candy Mania, World Poker Club, Diamond Rush і Defenders. Вони доступні як для Android, так і для iOS. При цьому в ігри можна пограти з друзями, у яких немає облікового запису в Viber.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...