ГоловнаТехноXiaomi виключена з списку санкцій США

Xiaomi виключена з списку санкцій США

У січні цього року уряд США раптово оголосив, що включить 9 китайських компаній в чорний список, через зв’язок з армією Китаю і заборонить інвесторам США торгувати цінними паперами цих компаній. У цей список потрапила і Xiaomi, що призвело до різкого падіння курсу акцій компанії. 31 січня “китайської Apple” була подана апеляція в “Міністерство оборони США” і “Казначейство США до Окружного суду округу Колумбія”. За останніми повідомленнями ЗМІ, 11 травня 2021 року – Xiaomi Group і Міністерство оборони США випустили спільний звіт про врегулювання даної ситуації.

Подробиці

У документі зазначено, що уряд США і Xiaomi Group домовилися вирішити судовий процес мирним шляхом. Міністерство оборони та інші відповідачі також погодилися, що доцільно прийняти остаточне рішення про виключення Xiaomi Group з списку санкцій, і далі обидві сторони проведуть переговори і розроблять конкретний зміст остаточного рішення, яке, буде представлено до суду не пізніше 20 травня.

Xiaomi виключена з списку санкцій США

Це означає, що позов Xiaomi проти уряду США був виграний, і Сполучені Штати більше не будуть накладати обмеження на даного виробника.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно