ГоловнаТехно5 прихованих функцій iOS, про які не всі знають

5 прихованих функцій iOS, про які не всі знають

У кожній операційній системі є деякі цікаві функції, про які знає мало хто. Не є винятком і програмне забезпечення iOS для смартфонів iPhone американської компанії Apple. У цій замітці ми розглянемо кілька функцій з iOS, про які повинні знати всі.

Уже давно в смартфонах компанії Apple присутній фірмовий голосовий помічник Siri. Ми давно звикли, що віртуальний асистент відповідає жіночим голосом. Однак, при бажанні будь-який користувач iPhone може змінити стать інтелектуального помічника.

Для цього в настройках потрібно вибрати розділ «Siri і пошук» і знайти там пункт «Голос Siri». У цій підкатегорії є можливість вибрати чоловічу стать голосового асистента замість жіночого або повернути все, як було.

Друга функція – швидкий набір останнього телефонного номера. Якщо вам потрібно передзвонити людині, з яким щойно розмовляли, досить лише двічі натиснути на піктограму телефонної трубки. Перший клік відобразить останній набраний номер, а другий зробить виклик.

Ще одна цікава особливість операційної системи iOS – інтегрований сканер документів. Сканер можна запустити через замітки. Натисканням на піктограму «+», перед нами відкривається три опції: зробити відео або фото, вибрати відео або фото і відсканувати документи.

Четверта функція – лупа. Смартфон iPhone можна використовувати в якості збільшувального скла. В налаштуваннях в розділі «Пункт управління» потрібно перейти до налаштування елементів і вибрати «Лупу». Після цього вона буде доступна свайпом знизу до верху.

Нарешті, остання функція, про яку ми розповімо сьогодні – світлові повідомлення в парі із звуковими. Для цього в меню «Універсального доступу» потрібно відкрити розділ «Спалах попереджень» і активувати однойменний перемикач, а також перемикач «У тихому режимі». Після цього смартфон буде повідомляти спалахом про надходження нових повідомлень, навіть коли включений беззвучний режим.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно