ГоловнаТехноСтала відома вартість глобальної версії Xiaomi Mi MIX Fold

Стала відома вартість глобальної версії Xiaomi Mi MIX Fold

Приблизно півтора місяці тому китайська компанія Xiaomi провела велику презентацію, яку розділили на два дні. У другій частині заходу виробник представив свій дебютний смартфон з гнучким дисплеєм. Ним став Xiaomi Mi MIX Fold. До сих пір новинка продається тільки в Китаї, але вже зовсім скоро ми побачимо і її на глобальному ринку.

Подробиці

Міжнародна презентація гнучкого смартфона очікується в кінці травня поточного року. На світовій арені модель з’явиться в максимальній конфігурації, яка передбачає накопичувач місткістю 512 ГБ в парі з 16 ГБ оперативної пам’яті. Крім того, в цій комплектації Xiaomi Mi MIX Fold укладений в керамічний корпус.

Вартість смартфона в Європі складе 2000 євро, тоді як в Китаї цей же варіант обійдеться в 2000 доларів. Таким чином, європейська версія Xiaomi Mi MIX Fold виявиться приблизно на 20% дорожчою за китайський аналог.

Стала відома вартість глобальної версії Xiaomi Mi MIX Fold

Нагадаємо, що смартфон оснащений двома екранами. Спереду встановлена ​​велика 60-герцева панель розміром 8,01-дюйма по діагоналі з роздільною здатністю 2 480 x 1 860 пікселів. Ззаду розташувався 6,52-дюймовий додатковий екран з частотою оновлення 90 Гц.

Апаратна платформа Xiaomi Mi MIX Fold будується навколо 5-нанометрового мобільного процесора Snapdragon 888. Крім того, березнева новинка може похвалитися акумулятором на 5 020 мА * г з 67-ватною швидкої провідний зарядкою, основною камерою з рідкої лінзою і головним 108-мегапіксельним оптичним модулем .

Чи з’явиться Xiaomi Mi MIX Fold в Україні, поки що невідомо. Але всі попередні смартфони серії Mi MIX були доступні в нашій країні. Крім того, інші виробники не стали обходити український ринок і представили у нас свої рішення. Зокрема, зараз можна купити Samsung Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip і Motorola RAZR 5G.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...