ГоловнаТехноОпублікована сумна статистика масового користування смартфоном

Опублікована сумна статистика масового користування смартфоном

Портал Android Headlines оприлюднив цікаву статистику про американських користувачів смартфонів. Виявилося, що гаджети супроводжують жителів США і в ліжку, і в туалеті.

Опублікована сумна статистика масового користування смартфоном

Дані опитування

Частка американських користувачів смартфоном відразу після пробудження – 80%. Відчуття дискомфорту через залишений вдома гаджет відчувають 83% опитаних. Використання телефону під час керування автомобілем практикують 40% респондентів.

Майже половина учасників дослідження (48%) визнали себе «смартфонозалежними». Решта 52% заявили, що ніколи не розлучаються з девайсом більш ніж на добу. Майже стільки ж американців (54%) відчувають почуття паніки при кожному падінні заряду батареї нижче 20%.

На побаченні в тій чи іншій мірі використовують смартфон 47% респондентів. Дві третини опитаних (67%) повертаються в чати і групи, в яких раніше залишили текст або коментар.

Смартфон є постійним супутником 70% американців в туалеті. Майже 62% громадян США засипають разом з телефоном. Для 43% опитаних гаджет є найбільшою цінністю.

Замість резюме

За запевненнями авторів дослідження, учасники опитування переглядають новини та іншу інформацію зі смартфона в середньому 1 раз за 5,5 хвилин (262 рази на добу).

Інформація про учасників опитування

Кількість респондентів – 1 000. Вік опитаних – 18+. Географія дослідження – територія США.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...