ГоловнаТехноRealme випустила портативну колонку Cobble

Realme випустила портативну колонку Cobble

Китайська компанія Realme, яка нещодавно відсвяткувала третій день народження, анонсувала нову Bluetooth-колонку. Музична новинка називається Realme Cobble. Вона відрізняється компактними габаритними розмірами і набором цікавих технічних характеристик.

Однією з основних фішок Realme Cobble є ігровий режим для любителів мобільного геймінгу. За словами виробника, після його активації затримка знижується до 88 мс. Час автономної роботи складає до 9 годин. За це в новинці відповідає вбудована акумуляторна батарея, зарядна ємність якої дорівнює 1500 мА * г.

Портативна колонка оснащується динамічним випромінювачем 5-ватної потужності і пасивним драйвером, що відповідає за глибокий бас. На корпусі встановлено дві клавіші. Одна використовується для вмикання/вимикання акустики, а інша – для вибору одного з попередньо встановлених режимів еквалайзера.

Realme Cobble укладена в корпус із захистом від води за стандартом IPX5. З іншого відзначимо підтримку об’єднання двох музичних портативних колонок для синхронізації відтворення музики, кодеки AAC і SBC. Налаштування новинки виконується через програмне забезпечення Realme Link, а синхронізація зі смартфонами – через протокол Bluetooth 5.0. Для підзарядки акумуляторної батареї передбачений симетричний роз’єм USB Type-C.

Офіційна рекомендована вартість Realme Cobble поки що не уточнюється, як і дата початку продажів. Покупцям портативна акустика буде пропонуватися в чорному і синьому колірних варіантах. Версія в синьому кольорі обзавелася шнурком, який світиться в темряві.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Декілька смартфонів Xiaomi залишилися без підтримки виробника та можливості отримання HyperOS

Компанія "Сяомі" знову зіткнулася з негативними відгуками у зв'язку з оновленням фірмового порталу прозорості End-of-Life. Кілька моделей її смартфонів відтепер позбавлені офіційної підтримки і...

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...