Техно

Які смартфони Xiaomi отримають оболонку MIUI 13 цього літа

Китайська компанія Xiaomi вже в наступному місяці представить фірмову оболонку MIUI 13. Вона стане доступна для кількох десятків розумних телефонів. Правда, поки що незрозуміло, навіщо виробникові випускати нову версію програмного забезпечення, якщо MIUI 12.5 не отримала більшість смартфонів.

Раніше представники Xiaomi заявляли, що компанія працює відразу над MIUI 13, MIUI 12 і MIUI 12.5. З цієї причини з оновленнями все туго. В даний час приблизно десяток смартфонів отримали стабільну прошивку MIUI 12.5 в Китаї. Глобальну версію оболонки ще навіть не почали розсилати.

Як би там не було, на просторах всесвітньої павутини з’явилася інформація про смартфони, які обзаведуться MIUI 13 в різних регіонах. У списку навіть знайшлося місце для ігрових телефонів Black Shark, які працюють на базі кастомізованої версії програмного забезпечення MIUI. Оновлення прийде на всі смартфони, починаючи з другого покоління.

Також в список в повному складі потрапили смартфони сімейств Redmi Note 9 і Redmi Note 10. Не залишаться без оновлення та всі представники серії Redmi K, включаючи моделі першого покоління, які були анонсовані в травні 2019 року. Крім того, MIUI 13 стане доступна для бюджетних смартфонів сімейств Redmi 9 і Redmi 10X.

Интересное:

Що стосується моделей, які виходять на ринок під брендом Xiaomi, тут потрібно відзначити всі флагманські смартфони сімейств Xiaomi Mi 11 і Xiaomi Mi 10. А ось з дев’ятого покоління в переліку знайшлося місце лише для Xiaomi Mi 9 Pro і Mi 9 Transparent Edition. Можливо, інші будуть додані пізніше. Також відзначимо Xiaomi Mi CC9 Pro і сімейство Xiaomi Mi Note 10.

З незрозумілих причин до переліку моделей, яким дістанеться прошивка MIUI 13, потрапив Xiaomi Mi MIX Alpha. Цей смартфон після анонса так і не надійшов у продаж. А ось недавня новинка Xiaomi Mi MIX Fold в списку по справі.

І на завершення розповімо про смартфони POCO. Прошивка MIUI 13 вийде майже на всі смартфони, включаючи недавні новинки POCO F3 і POCO X3 Pro. Винятки – Pocophone F1 і POCO M3. Остання модель все ж може бути відсутня в списку через банальну помилку.

Последние новости:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про…

01.05.2024

Meizu 21 Note: опубликованы реальные изображения с камерой в стилистике iPhone

Бренд «Мейзу» продолжает нарушать обещание об уходе из индустрии смартфонов, подтверждением чего является информация о…

01.05.2024

ЗМІ: США можуть викупити у Туреччини понад десяток САУ Firtina для передачі ЗСУ

Мережа приросла інформацією про можливий викуп американцями самохідних артустановок T155 Firtina у Туреччини з подальшим…

01.05.2024

СМИ: США могут выкупить у Турции свыше десятка САУ Firtina для передачи ВСУ

Сеть приросла информацией о возможном выкупе американцами самоходных артустановок T155 Firtina у Турции с последующей…

01.05.2024

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по…

01.05.2024

Один из лучших ярлыков MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включает в себя один из самых важных ярлыков, который владельцы смартфонов экосистемы «Сяоми» помнят…

01.05.2024