Техно

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

“Сяомі” збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною.

Подробиці

Місткість новинки – 60 літрів – ідеально підходить як для користування всією родиною, так і для любителів насолоджуватися тривалим душем.

P1 надає першорядне значення чистоті та запобіганню утворенню накипу. Вбудована очищувальна пляшечка Mijia бореться з накипом (має на 99,9% антибактеріальні властивості та інгібує накип на 99,5%), що дає змогу заощаджувати час на прибирання. Пристрій забезпечує економію місця завдяки елегантному дизайну шириною 700 мм і зручному цифровому дисплею.

Нагрівання потужністю 3300W та інноваційна конструкція дає змогу вибирати між використанням одного або двох баків для максимального контролю. Така система забезпечує обсяг гарячої води до 720 літрів включно, що дає змогу насолоджуватися безперервним душем протягом 144 хвилин. Міцний магнієвий стрижень унеможливлює необхідність його заміни.

Интересное:

Безпека і зручність перебувають на високому рівні. P1 може похвалитися розширеним захистом від електричних аварій і зберігає налаштування після відключення живлення. Також є окремий зливний отвір для легкого очищення і стильний цифровий дисплей для зручності експлуатації.

Для ще більшого спокою надається 5-річна гарантія на обігрівач і 8-річна – на внутрішні баки.

Понад те, P1 також інтегрований з фірмовим додатком Mijia, що дає змогу дистанційно віддавати команду на підігрів води.

Вартість новинки в китайському роздробі протягом нетривалого промо-періоду в перерахунку з юанів – $282. Даних про терміни появи приладу на міжнародному ринку поки немає.

Последние новости:

Google залишає десятки тисяч користувачів без можливості оплати смартфоном

Застосунок Google Wallet, який використовується для швидкої та зручної оплати за допомогою платіжних карток, з…

15.05.2024

Google оставляет десятки тысячи пользователей без возможности оплаты смартфоном

Приложение Google Wallet, используемое для быстрой и удобной оплаты с помощью платежных карт, с июня-2024…

15.05.2024

Мінцифри запустило е-посвідчення ветерана у «Дії»

"Дія" приросла е-посвідченнями ветеранів. Бета-тестування послуги стартувало напередодні, проінформував глава Мінцифри у своєму тг-каналі. Подробиці…

15.05.2024

Минцифры запустило е-удостоверения ветерана в «Дії»

"Дія" приросла е-удостоверениями ветеранов. Бета-тестирование услуги стартовало накануне, проинформировал глава Минцифры в своем тг-канале. Подробности…

15.05.2024

За допомогою HyperOS Camera можна покращити можливості камери смартфонів Xiaomi

"Сяомі" представила оновлену версію додатка "Камера" для нової операційки HyperOS, яка значно поліпшена порівняно з…

15.05.2024

С помощью HyperOS Camera можло улучшить возможности камеры смартфонов Xiaomi

«Сяоми» представила обновленную версию приложения «Камера» для новой операционки HyperOS, которая значительно улучшена по сравнению…

15.05.2024