ГоловнаТехноТВ-приставка Xiaomi Mi TV Stick стала більш доступною

ТВ-приставка Xiaomi Mi TV Stick стала більш доступною

Компанія Xiaomi деякий час назад представила компактну і дешеву ТВ-приставку, яка виконана у вигляді простого USB-накопичувача. Вона називається Xiaomi Mi TV Stick. Зараз модель втратила майже чверть вартості і на AliExpress її можна купити зі знижкою 23%.

Xiaomi Mi TV Stick на китайському  майданчику коштувала майже 50 доларів. Зараз ТВ-приставка пропонується за ціною близько 38 доларів. При цьому нові користувачі AliExpress можуть ще й додатковий купон на 3 долари отримати, тобто розмір знижки і зовсім збільшиться до 30% – https://www.aliexpress.com/item/4001248951692.html.

Компактна ТВ-приставка китайської компанії оснащується однокристальною системою Amlogic S9805Y2. До складу процесора входить графічний прискорювач Mali-G31. Чіпсет працює в парі з 1 ГБ оперативної пам’яті.

Для зберігання даних користувачі отримують вбудований флеш-накопичувач місткістю 8 ГБ. На борту телевізійної приставки також є адаптери бездротового зв’язку Bluetooth 4.2 і Wi-Fi з підтримкою частотних діапазонів 5 ГГц і 2,4 ГГц.

З інтерфейсів варто відзначити HDMI і micro-USB. Xiaomi Mi TV Stick обзавелася підтримкою відтворення відео в форматі Full HD з роздільною здатністю 1080 x 1920 пікселів. Також заявлена ​​підтримка Dolby Atmos і DTS Surround Sound.

Програмною основою Xiaomi Mi TV Stick служить операційна система Android TV 9. Модель йде вже з встановленим програмним забезпеченням Netflix і Amazon Prime Video, а в комплект поставки входить пульт дистанційного керування з окремими клавішами для запуску вищезгаданих програм. Також відзначимо інтегрований Chromecast і підтримку роботи з голосовим помічником Google Assistant.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...