ГоловнаТехноПоки більшість смартфонів Xiaomi не отримали MIUI 12.5, вже відома дата презентації...

Поки більшість смартфонів Xiaomi не отримали MIUI 12.5, вже відома дата презентації MIUI 13

Китайська компанія Xiaomi ще не відновила до MIUI 12.5 жодного смартфона за межами Піднебесної, але вже з’явилася інформація про прошивку MIUI 13. Її презентація очікується найближчим часом.

Ще в кінці 2020 року всі чекали оболонку MIUI 13, але китайська компанія заявила про випуск MIUI 12.5. Незважаючи на назву, виробник позиціонує це програмне забезпечення в якості повноцінної прошивки і не позиціонує його в якості проміжної версії ПЗ.

За попередньою інформацією, Xiaomi анонсує нову ревізію прошивки вже до кінця першої половини поточного року. За непідтвердженою інформацією, анонс відбудеться вже 25 червня. Однак, зараз компанія з Пекіна має намір зосередитися на випуску MIUI 12.5 для більшої кількості смартфонів.

Поки що MIUI 12.5 в Китаї доступна менш ніж для півтора десятка розумних телефонів компанії. Разом з флагманами сімейств Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 11 і Redmi K40 оновлення вже отримали Redmi Note 9 5G, Xiaomi Mi 9 SE і Mi CC9/9 Meitu Edition.

До сих пір жоден смартфон Xiaomi не отримав глобальну прошивку MIUI 12.5. Хоча вихід поновлення очікувався ще в початку квітня 2021 року. MIUI 13 буде побудована на базі операційної системи Android 11, після чого компанія почне переводити її на Android 12 в кінці цього року. В основі MIUI 12.5 теж лежить одинадцята ревізія «зеленого робота», але Redmi Note 7/7 Pro і Mi CC9e отримають Android 10.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi представила HyperOS Global для ще одного застарілого смартфона

"Сяомі" почала розсилку глобального варіанту HyperOS на один із застарілих смартфонів. Назва пристрою-одержувача - Mi 11. Подробиці Оновлення містить безліч нових функцій, включно з поліпшеним інтерфейсом...

Названі смартфони Xiaomi, які незабаром отримають важливе оновлення

Під кінець квітня-2024 "Сяомі" вкотре внесла зміни до фірмового Центру безпеки. Подробиці Найближчим часом очікується випуск свіжого патча безпеки Android. Напередодні цієї події китайський техногігант перерахував...

HMD представляє в Україні бюджетні кнопкові телефони Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G

HMD щойно представила своє останнє творіння – Nokia 215 4G, Nokia 225 4G та Nokia 235 4G. Солодке тріо у веселці яскравих кольорів буде...