ГоловнаТехноASUS вперше показала дизайн самого компактного смартфона з Snapdragon 888

ASUS вперше показала дизайн самого компактного смартфона з Snapdragon 888

Тайванська компанія ASUS в цьому році представить восьме покоління флагманських смартфонів ZenFone. Однією з найбільш очікуваних новинок є версія mini, яка буде анонсована на наступному тижні.

Прийдешня модель в минулі вихідні вперше засвітилася на більш-менш нормальних зображеннях. Рендери ASUS ZenFone 8 mini опублікував один з виробників захисних чохлів. Тепер дизайн смартфона повністю розкритий.

Раніше сама тайванська компанія публікувала зображення компактного флагмана. Його ви можете бачити вище. На офіційному рендері видно, що ASUS ZenFone 8 mini буде обладнаний врізаною в дисплей камерою для селфі.

Дизайн тильної панелі розкрили нові зображення. Ззаду ми можемо бачити прямокутну вертикальну площадку камери з двома оптичними модулями. За попередніми даними, головний матиме дозвіл 64 Мп, а додатковий отримає надширококутний оптику.

Також нові рендери дають нам зрозуміти, що ASUS ZenFone 8 mini обзаведеться роз’ємом USB-C, виходом для підключення навушників на верхньому торці і вбудованим в дисплей сканером відбитків пальців через його відсутність збоку або ззаду. Прийдешня новинка стане першим смартфоном компанії з захистом IP68.

Раніше ми дізналися, що компактний флагман буде обладнаний чіпсетом Snapdragon 888 в парі з 16 ГБ оперативної пам’яті в топової комплектації. Будуть і більш скромні версії з 6 ГБ і 8 ГБ ОЗУ. Залежно від модифікації обсяг вбудованого накопичувача складе 128 ГБ або 256 ГБ. За автономність в майбутню новинку буде відповідати акумулятор на 4000 мА * г з 30-ватною швидкою зарядкою. Екран OLED отримає діагональ 5,92 дюйма.

Анонс ASUS ZenFone 8 mini запланований на 12 травня 2021 року. У продаж модель надійде з програмним забезпеченням ZenUI і операційною системою Android 11. Вартість смартфона поки що не уточнюється.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...